Home Kategori Vandtæt arbejdstøj i høj kvalitet

Vandtæt arbejdstøj i høj kvalitet

4
0
Elka

Høj kvalitet. Funktionalitet. Slidstærke materialer. Disse ord kendetegner det danske firma ELKA Rainwear, der har mange års erfaring i vind- og vandtæt arbejdsbeklædning.

Hos ELKA finder du helt sikkert arbejdstøjet, der passer til dit erhverv. ELKA producerer vandtæt, vindtæt og åndbart arbejdstøj, klassisk regntøj i slidstærke materialer, arbejdstøj med høj synlighed (fluorescerende farver og refleksstriber), flammehæmmende arbejdstøj og termotøj.

ELKA lægger vægt på at lave arbejdstøj med fleksible løsninger, så du kan tilpasse dit arbejdstøj til skiftende temperaturer. Du kombinerer nemt en af ELKA’s vejrbestandige skaljakker med en zip-in midlayer jakke, der til sammen fungerer som vinterjakke, og når det så bliver lunere i vejret, lyner du midlayer-jakken ud og bruger jakkerne hver for sig alt efter vejret.

Udvalget af farver er bredt hos ELKA, så du kan finde den helt rigtige farve til dig, og udvalgte modeller produceres i både herremodel og damemodel. Alt sammen til gode priser.

ELKA udvikler markedets stærkeste, vandtætte arbejdstøj, og kvalitetssikring er et nøgleord. Slidstyrke og funktionalitet gennemtestes, inden produkterne sendes ud på hylderne – så vælger du ELKA, er du sikker på at få kvalitet for pengene.