Termokedeldragter

Termokedeldragter

1098
0
SHARE
termokedeldragt
termokedeldragt

Leder du efter en solid termokedeldragt? Hos Pro-Dress-com finder du et omfattende online katalog med alt inden for arbejdstøj, fritidstøj og sikkerhedssko. De har bl.a. samlet et varieret udvalg af termokedeldragter fra en række af markedets mest populære leverandører, så du kan opleve optimal beskyttelse og komfort under din arbejdsdag i krævende miljøer.

Termokedeldragter til alle formål

Hos Pro-Dress.com handler det om at gøre et udvalg af markedets absolut bedste inden for arbejdstøj tilgængeligt for kunder over hele landet. Kataloget henvender sig til dig, der sætter pris på høj kvalitet til gode priser, både når det kommer til beklædning i arbejdstiden og i fritiden. Arbejder du i fysisk krævende miljøer, særligt udendørs, finder du arbejdstøj fra top til tå, som kan beskytte dig mod vind, vejr, slid, flammer og væsker. Det er din garanti for en sikker arbejdsdag.

Termokedeldragterne er lette og praktiske at anvende. Når du trækker i dragten, er du dækket til og beskyttet fra top til tå, og kan gå til din arbejdspgave med det samme. Leder du efter en løsning til privat brug, har mange glæde af termokedeldragter til fysisk arbejde udenfor i årets kolde måneder. Skal der hugges brænde, skovles sne eller skal bilen efterses i garagen? Eller skal du med familien på fisketur eller sejltur? I en termekedeldragt fra kataloget bevarer du din bevægelighed og holder samtidig varmen under dit arbejde eller din afslapning.

Samme fordele nyder professionelle håndværkere, betonarbejdere, vejarbejdere mm. godt af på arbejdspladserne, hvor man skal bruge mange timer ad gangen i kedeldragterne, og er afhængig af optimal komfort, varme og bekyttelse.

Smarte designs fra anerkendte leverandører

Når du klikker rundt i kataloget kan du målrette din søgning efter termokedelbukser fra dit favoritmærke. Måske har du særligt god erfaring med én af vores leverandører, og ønsker at finde et produkt med et velkendt mærke i nakken. Vores udvalg af termokedeldragter er sammensat af produkter fra samme leverandører, som det øvrige katalog, og du finder således klassikere og nyheder fra Fristads Kansas, Helly Hansen, MacMichael og Macot. Du kan dog være sikker på, at uanset hvilken model du vælger, er du sikret en kedeldragt i topkvalitet.

Hver termokedeldragt i kataloget har sine egne fordele, og det kan betale sig at klikke ind og læse detaljer om hvert produkt, før du vælger. Måske har du brug for at være synlig i mørke? Du finder kedeldragter i fluorescerende farver og med påsyede reflekser, der får dig til at lyse op på arbejdspladsen. Klik rundt i kataloget og læs flere detaljer.

 

NO COMMENTS