Home Arbejdsbukser Snickers Workwear – Smart arbejdstøj

Snickers Workwear – Smart arbejdstøj

31
0
Snickers arbejdstøj
Snickers arbejdstøj er slidstærk

Snickers Workwear

Der er stor konkurrence når det kommer til arbejdstøj og deres kvalitet. Men hvad er kvalitet og hvordan skal man opfatte det? Der er mange aspekter der definere kvalitet på arbejdstøj, det kan være syninger, materialer eller pasform. Hos Snickers Workwear er der mange produktserier med adskillige modeller til ethvert erhverv. Snickers fører fire hoved produktserie der adskiller sig væsentligt fra hinanden. Det er Allroundwork, Flexiwork, Litework og Ruffwork. Disse produktserier fra Snickers Workwear har hver i sær specielle egenskaber, der gør at de egner sig bedre til et specielt erhverv. Du kan læse mere om deres arbejdstøj på Pro-Dress.com

Snickers Workwear egenskaber

Allroundwork
Allroundwork er en serie af arbejdstøj der er klar til det hele. Uanset hvad din arbejdsdag tilbyder, er Allroundwork arbejdstøj aldrig et dårligt valg. Snickers Workwear har sammensat et produkt der har god pasform og slidstærk komfort med avanceret funktionalitet, så du altid er klædt på til enhver anledning.

Flexiwork
Går det raskt til på arbejdspladsen? Så skal du prøve Flexiwork arbejdsbukser, som sætter en helt ny standard inden for arbejdskomfort og fleksibilitet. Disse banebrydende arbejdsbukser har et kropstilpasset design og er fremstillet i let, åndbar stretch, som giver enestående frihed til at bevæges sig.

Litework
Afkølet, tør og ventileret. Så kan du være klar til de varme sommermåneder. Snickers Workwear Litework produktserie giver dig det bedste i ventilation og fugttransport med den revolutionerende 37.5 teknologi. Det er en helt ny form for afkøling, når det er varmt. Litework er let og hurtigtørrende arbejdstøj, der holder din krop afkølet, tør og veltilpas under arbejdet.

Ruffwork
Arbejder du under fysisk hårde og krævende arbejdsforhold? Så tag et nærmere kig på den nye Ruffwork produktserie fra Snickers Workwear. Ruffwork er en serie i et solidt design, der egner sig til fysisk hårdt arbejde. Det er en serie robuste arbejdsbukser baseret på et helt nyt og moderne design fra Snickers Workwear med en super god pasform, som giver slutbrugeren uovertruffen komfort og enestående frihed til at bevæges sig.

 

Du kan finde alt indenfor Snickers Workwear på Pro-Dress.com.

 

Hvem bruger Snickers Workwear

Der er mange grunde til at man som håndværker ville benyttes sig af Snickers workwear. Der er en produktserie med adskillige modeller til ethvert erhverv. Der er mange VVS’ere, elektrikere, gartnere og mekanikere der foretrækker en meget let og luftig buks, med god stretch, så man kan bevæge sig frit omkring. Til disse håndværkere passer en Flexiwork arbejdsbuks suveræn, eftersom den tilbyder god fleksibilitet, da der er stretch i skridtet. Den er derudover også meget let og luftig. Til mureren eller gulvlæggeren vil Ruffwork arbejdsbukser være bedre egnet, da stoffet er tildeles tykkere og af mere slidstærkt materiale. Stoffet er lavet af et specielt DWR materiale som er vandafvisende og Cordura 1000.  Cordura Et utroligt robust og slidstærkt materiale, der bruges til at forstærke dele, der udsættes for stor belastning, såsom lommer, knæ og ærmer.

Se mere på Pro-Dress.com