Home Sikkerhedssko Sikkerhedssko til arbejdsbrug

Sikkerhedssko til arbejdsbrug

166
0
sikkerhedssko
sikkerhedssko

Webshoppen Pro-Dress.com tilbyder et stort udvalg af arbejdsbeklædning, herunder både tøj og sikkerhedssko. Opholder du dig til daglig på en arbejdsplads som for eksempel en byggeplads eller i et værksted, er beskyttende fodtøj din sikkerhed for at dine føder ikke tager skade hvis du for eksempel taber noget tungt ned over dem. Hos Pro-Dress.com forhandler vi sko fra en række forskellige producenter, herunder blandt andet MACMICHAEL. Alle de sko vi sælger er af høj kvalitet og til overskuelige priser.

Producenten MACMICHAEL har udviklet både sko og støvler til brug på arbejdspladser hvor sikkerhedssko er påkrævet. Et godt valg for dig der står og skal anskaffe dig et par funktionelle, kvalitetssikkerhedssko, er sikkerhedsstøvlen Greenhorn fra MACMICHAEL. Støvlen har et kort skaft, hvilket er en fordel hvis du for eksempel opholder dig på steder hvor der kan forekomme større mængder vand i form af vandpytter. Greenhorn sikkerhedsstøvlen har både tåkappe og sømværn af stål. Derudover er skoens indlægssåler antistatiske, imens skoens bund er benzin- og olieresistent. Endvidere er skoen stødabsorberende og fremstillet i vandafvisende og åndbart ydermateriale. Alt i alt er denne sikkerhedsstøvle et rigtig godt valg til dig, der vil være på den sikre side i forhold til hvad du på din arbejdsplads risikerer at komme ud for, og derved hvad du forventer af dit fodtøj.

Endnu en løsning, der altid er et sikkert valg blandt håndværkere og folk i lignende fag, er sko fra Airtox. Airtox er på kort tid gået hen og blevet et ekstremt populært firma, og med god grund. Producenten her har stor forståelse for det faktum, at en sikkerhedssko sagtens kan leve op til alle de krav, der er til denne type fodtøj, være komfortabel og smart at se på, alt sammen på samme tid. Dette viser Airtox blandt andet med modellen MA6. Denne all-round letvægtssko er vandtæt og fremstillet af fibermaterialet Dynema. Dette materiale blev oprindeligt udviklet til skudsikker beklædning tilegnet det amerikanske militær. Derudover er der søgt inspiration fra de sporty sneakersko, der lige nu er i høj kurs inden for modeverdenen. Udover at MA6 fra Airtox har samme look som sneakers, er det også en typisk sneaker-sål, som bruges i modellen fra Airtox. Dette giver skoen høj komfort. Skoen egner sig perfekt til brug af personer inden for diverse håndværksfag, samt udendørs jobs i fugtige områder.

Besøger du vores hjemmmeside, Pro-Dress.com, finder du et væld af forskellige modeller inden for sikkerhedssko, og helt sikkert også én der passer til dig.