Home Sika Sika Træsko – Kæmpe udvalg til ethvert erhverv

Sika Træsko – Kæmpe udvalg til ethvert erhverv

23
0
Sika Footwear
Sika Footwear

Sika Træsko

Sika Footwear er et brand der tænker på dine kunder. Igennem 140 år har håndværkere, landmænd, fabriksarbejdere og mange andre kunne vide sig sikker på at deres fodtøj har været af højeste kvalitet. Sika er resultatet af generationers erfaring med udvikling og produktion af arbejds- og sikkerhedsfodtøj af højeste kvalitet. I dag udvikles al fodtøj i tæt samarbejde med en række professionelle brugere og helt naturlige fokusområder i produktudviklingen bliver derfor anvendelse, funktion og pasform. Sika’s sortimentet er især koncentreret omkring træsko, som byder på alt lige fra de klassiske træskomodeller med indersål af træfinér til superfleksible og lette modeller med en rigtig god komfort.

Du kan læse meget mere om Sika Træsko her.

Forskellige serier af Sika Træsko

Flex Light

Denne Sika træsko model er ESD-Godkendt. Det vil sige at den er denne produktserie af Sika træsko er elektrisk ledende efter standard IEC 61340-4-3 med elektrisk modstand ≥0,1MΩ < 100MΩ. Derudover er denne Sika træsko udstyret med blød vristpolstring for ekstra god komfort. Andre sikkerhedsfeatures som Sika træsko tilbyder er deres skridsikre, stødabsorberende og fleksible ydersål. Denne Sika træsko er specielt egnet til landbrug, skovbrug, fiskeri, let- og stor industri, byggeri/håndværk, transport og lager.

Proflex

Det fede ved denne træsko er at den fås i 12 forskellige størrelser. Skoen kommer i størrelse 38 helt op til størrelse 50. Udover at den fås i mange forskellige størrelser, er den også ekstrem godt egnet til landbrug, skovbrug, fiskeri, let- og stor industri, byggeri/håndværk, transport og lager. Grunden til at Sika træsko er så godt egnet er på grund af dens mange gode egenskaber, såsom at den er skridsikker, stødabsorberende, svedtransporterende, åndbar samt mange andre sikkerhedsfeatures.

Find mange flere informationer på Pro-Dress.com

Super Clog

Super Clog træsko fra Sika er ekstra slidstærke med asfaltlæder på siderne. Denne sko er yderst robust og skridsikker med ydersål af PU/TPU. Derudover er Sika Super Clog træsko også åndbar, vandafvisende og af slidstærkt Permair læder. Denne sko er specielt egnet til landbrug, skovbrug, fiskeri, let- og stor industri, byggeri/håndværk, transport og lager.

Flex LBS

Der få modeller indenfor Sika Flex LBS træsko. Dog er den nogle basis elementer der er med til at definere dem. Sika træsko af produktserie Flex LBS er yders skridsikre og SRB godkendt. Det vil sige at skoen har været igennem en masse skridtests på olierede stålplader. Derudover er Flex LBS også designet i åndbart-, vandafvisende-, og slidstærkt læder. Denne produkt serie er specielt egnet til fritid, let industri, transport og lager.

Comfort

Der findes to former for Comfort-modeller. Nogle er med sikkerhed, andre er uden. Det skoene har tilfælles er at skoen er ekstrem skridsikker og stødabsorberende. Derudover er yderskoen lavet af åndbart-, vandafvisende-, og slidstærkt læder. Det der adskiller disse træsko er deres egnethed. De Comfort træsko med sikkerhed er specielt egnet til landbrug, skovbrug, fiskeri, let- og stor industri, byggeri/håndværk, transport og lager. Hvorimod de andre er egnet til fritid.

Flexika

Flexika træsko fra Sika er træsko målrettet til fritidsbrug. Denne træsko er en meget komfortabel sko med en 3-lags indersål. Sålen er stødabsorberende af PU. Som alle Sika træsko er denne også designet i åndbart-, vandafvisende-, og slidstærkt læder. Denne træsko er velegnet til primært fritid.

Du kan læse meget mere om Sika Træsko på Pro-Dress.com