Pro-Dress.com sælger lækre termojakker til arbejds- og fritidslivet

Pro-Dress.com sælger lækre termojakker til arbejds- og fritidslivet

164
0
SHARE
termojakke
termojakke

Har du brug for en smart og praktisk arbejds- eller fritidsjakke, der kan holde dig varm året rundt? Så er vores termojakker lige noget for dig. Vi fører kun kvalitetsmærker som fx Mascot og Fristads Kansas, og vi sælger termojakkerne meget billigt, eftersom vi har rigtig gode leverandøraftaler med producenterne. I de senere år er der blevet mere og mere fokus på design af arbejdstøj, så flere og flere bruger termotøjet til både arbejds- og fritidslivet. Der er bl.a. fokus på en moderne og klassisk pasform og en flot sporty stil. Funktionalitet, komfort, holdbarhed og design er nøgleord i fremstillingen i termotøj og også grunden til dets store popularitet. Desuden har producenterne også indført langt flere varianter i udformningen af bl.a. termojakker, så du både kan finde velegnede termojakker til en kølig sommermorgen eller en iskold vinterdag. Der er også lagt vægt på kvaliteter som åndbarhed, vindtæthed og vandafvisende materialer, der fremmer funktionalitet og komfort. – Og så er der selvfølgelig termojakker med ekstra finesser, der retter sig mod bestemte aktiviteter i arbejds- eller fritidslivet.

Valg af termojakke

Eftersom der nu er så mange forskellige termojakker, vil vi opfordre dig til at gøre dig nogle overvejelser om, hvad du har brug for. Har du brug for en tynd termojakke til foråret eller til sommerens kølige morgen- og aftenstunder? Eller skal det være en tyk termojakke evt. med dun, med forlænget ryg til beskyttelse mod kulden samt fx indvendig rib? Eller har du brug for en vendbarjakke, der er klassisk af udseende på den ene side og neonfarvet og refleksbesat på den anden side, så den kan bruges i flere sammenhænge? Måske søger du slet ikke en arbejdsjakke, der skal kunne blive beskidt, men derimod en lækker fritidsjakke, der er præsentabel i forbindelse med fritidsaktiviteter? Mulighederne er mange. Vi har også termojakker, der er forberedt til logopåsætning, har ergonomisk formede ærmer, Primaloft-isolering og ultralydssvejset quilt. Skal din termojakke kunne tåle ekstra slid, er der også jakker med skulderforstærkninger og andre finesser som ekstra lommer, udgange til headsæt og D-ring til nøgler eller ID-kort. Husk i øvrigt at bruge vores måleskema, så du bestiller den rette størrelse. Vær også opmærksom på, at leveringen er hurtig og fragten gratis ved køb over 750,- kr.

Opstår der spørgsmål i forbindelse med læsningen om vores termojakker, er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere information og vejledning. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig. God fornøjelse.

NO COMMENTS