Home Mascot arbejdstøj MASCOT arbejdstøj

MASCOT arbejdstøj

1379
0
arbejdstøj
arbejdstøj

MASCOT er en international, familiedrevet virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling, fremstilling og markedsføring af højkvalitets Mascot arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj.

Et afgørende element i udviklingen af Mascot arbejdstøjet er test og kontrol af materialer og metoder. Dette er din sikkerhed for kvalitetsprodukter som holder længe. Hos Pro-Dress.com forhandler vi bl.a. Mascot arbejdstøj. Vi lover overkommelige priser samt stabil og høj kundeservice.

Vi tilbyder et væld af forskelligt arbejds- og fritidstøj af mærket MASCOT. I vores sortiment indgår bl.a. en række forskellige jakker, herunder kan nævnes vores brede udvalg af varme, komfortable og vandafisende refleksjakker. Disse jakker fås i fluorescerende farver og er fremstillet i åndbart og vindtæt materiale. Disse jakker er især populære blandt vejarbejdere.

En stor del af vores kundegruppe består af personer som i kraft af deres arbejde har deres daglige gang udendørs, f.eks. på byggepladser. Det er vigtigt at være i besiddelse af passende tøj, således at man ikke bliver overrasket af det danske vejr. Til de kolde vintermåneder og blæsende efterårsdage tilbyder vi f.eks. termojakker. En termojakke holder din krop varm, selv når temperaturen befinder sig langt under 0. Derudover er termojakker åndbare, således at du ikke føler at din krop overopheder eller at sveden blot bliver under jakken. Endvidere er denne type af jakker fyldt med et let materiale, som gør det muligt at folde jakken sammen således at den stort set ikke fylder noget.

Fælles for mange udendørs erhverv er, at det i langt de fleste tilfælde er et krav at medarbejderne bærer sikkerhedssko. Der er i den grad penge at spare, hvis du vælger at købe dine MASCOT sikkerhedssko- eller støvler hos Pro-Dress.com. Udover vores i forvejen brede udvalg i sko af forskellige modeller og farver, får vi ofte nye tilføjelser til vores sortiment. Lige så vel som vi har Mascot arbejdstøj til både sommer og vinter, har vi også varme sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler der er føles lette og behagelige på foden, men som stadig har den tunge aluminiums tåhætte som beskytter dine tæer. Vi har både sko til mænd og kvinder.

Det er ikke kun fodtøj og overtøj der er praktisk at have i situationer, hvor arbejdet foregår udendørs. Også sokker er ganske essentielle beklædningsgenstande. Sammen med et par komfortable, åndbare sko er det en god idé at have et par gode sokker. Hos os finder du bl.a. MASCOT vintersokker. De er fremstillet i et materiale der giver høj komfort og som derudover er åndbare.