Køb regntøj i super kvalitet til konkurrencedygtige priser på Pro-dress.com

Køb regntøj i super kvalitet til konkurrencedygtige priser på Pro-dress.com

175
0
SHARE
regntøj
regntøj

Når man bor i Danmark, har man brug for regntøj. Dette både hvis man arbejder udenfor, men også hvis man blot godt kan lide at opholde sig i naturen eller ofte benytter sin cykel som transportmiddel.

Hos Pro-dress.com har de et enormt stort udvalg af regntøj og dette til altid meget konkurrencedygtige priser. Shoppen forhandler tøj til det lunefulde danske vejr fra producenter som blandt andet Helly Hansen, Hulabalu, MacMichael, Acode, Mascot, Fristads Kansas og Typhoon. Produkterne er til både børn, herrer og damer og via super gode leverandøraftaler er du garanteret konkurrencedygtige priser.

Populære regnjakker

Helly Hansen har altid være kendte for at producere regnjakker i super kvalitet og i moderigtige farver. Udvalget af disse er stort på Pro-dress.com. Blandt andet kan du få en Helly Hansen-Stavanger regnjakke i flot orange. Farven gør dig let at se. Jakken er ud over at være vandtæt også afvisende overfor olie, kemikaler og kulde. Men er også ekstra slidstærk, har den nødvendige komfort plus snøre justering i hætten samt dobbelt stormflap med trykknaplukning. Blandt andre populære regnjakker på Pro-dress.com er Acode Trenchcoat. Denne findes både til damer og herrer. En flot klassisk jakke med funktion som regnjakke.

Gode muligheder i regnbukser

Også når det gælder almindelige regnbukser og overalls er der et stort udvalg på Pro-dress.com. Et eksempel er Swansee overall fra Mascot. Et par regnoverall som er åndbare, vind- og vandtætte. Sømmene er svejsede og med regulerbare seler, og har kort kraftig elastik og plastikspænder. Typhoon har regnbukser til både børn, herrer og damer. Også disse er lavet åndbare og naturligvis vind- og vandtætte samt med mulighed for adgang til benklæder indenunder fra begge sider. Bukserne har elastik og snøreregulering i talje.

Skal det være et komplet regnsæt?

De fleste af de leverandører som bruges på Pro-dress.com kan også levere et komplet regnsæt bestående af jakke og bukser. Eksempelvis har MacMichael et Pavao regnsæt med en jakke, hvor sømmene er svejsede i jakken, der er udstyret med hætte og snøre. Der er ventilation i ryggen og under ærmerne samt snøreregulering i nedre kant. Bukserne har svejsede sømme og trykknapregulering ved fod.
Et lille sjovt produkt hos Pro-dress.com er en Sydvest fra Helly Hansen. Denne klassiske regnhat er foret, og virker også som ørevarmer. Fås i flere farver og fungerer også afvisende over kemikalier og mug.

Pro-dress.com har simpelthen alt, hvad du skal bruge af billigt regntøj i høj kvalitet. Så bliver det mere behageligt at gå en tur i haven, at arbejde i de fri eller cykle på arbejdet.

NO COMMENTS