Fusion har gjort FRISTADS KANSAS endnu stærkere

Fusion har gjort FRISTADS KANSAS endnu stærkere

1272
0
SHARE
Fristads Kansas
Fristads Kansas

I 2012 blev to af de mest anerkendte arbejdstøjbrands i Europa, FRISTADS og KANSAS, sammenlagt, og dermed blev FRISTADS KANSAS skabt. Begge brands har rødder tilbage til 1920’erne, hvor industrialiseringen for alvor bredte sig over Europa. FRISTADS er gået ind i fusionen med mange gode svenske værdier, mens KANSAS har det tilsvarende med fra Danmark. I det nye brand tilbydes  Europas største udvalg af kvalitetsarbejdstøj viderført i traditionen fra de to virksomheder. Her er samlet en erfaring, der giver en unik forståelse for det arbejdenes folks behov.
Dermed har FRISTADS KANSAS fra starten som nyt brand et ry for at lave arbejdstøj i absolut bedste kvalitet. De fleste håndværkere og andre med behov for godt arbejdstøj har på et tidspunkt stiftet bekendtskab med disse mærke, og blandt andet bemærket den ekstrem store holdbarhed. FRISTADS KANSAS laver både jakker, arbejdsbukser, overalls, kedeldragter og andet arbejdstøj i høj kvalitet. Har du først benyttet dette tøj er det svært at bruge andet.
I webshoppen på pro-dress.com har de generelt et super stort udvalg af FRISTADS KANSAS. Shoppen er forhandler af billigt arbejds- og fritidstøj i nogle af de mest populære mærker på markedet. Udvalget er bredt i både herre-, dame- og børnetøj. Her er hurtig levering og gratis fragt for ordre over 500 kroner.

Meget bredt udvalg af FRISTADS KANSAS

Som følge af at de to brands blev sammenlagt bliver der fortsat produceret mange varianter af de produkttyper, der føres. Der findes eksempelvis et bredt udvalg af arbejdsjakker. Hos pro-dress.com finder du det hele. Her finder du både arbejdsbukser, knickers, arbejdsjakker, overalls, skjorter, termotøj, poloshirts, regntøj, sweatsshirts, undertøj, men også strømper og meget andet tilbehør. Alt sammen i super kvalitet fra FRISTADS KANSAS.
Et eksempel på dette er Icon bomuld overalls i tofarvet kontraststikninger konstrueret diagonalt med strikseler justerbar livvidde sideåbning til inderbukser,. Her er lynlås i gylp, diagonalt snit over knæene, reflekser under knælommer og forneden. Men også knælommer syet ind i sømmene, smæklomme med klap, benlomme med stor lomme med klap, mobillomme med velcrolukning, udvendig blyantlomme, inderlomme med lynlås, dobbelt tommestoklomme med indvendig forstærkning samt også baglommer med læg, en med klap, hammerstrop. Kort sagt alt hvad du behøver for at have en funktionsdygtig arbejdsbuks.
Blandt jakkerne kan man blandt andet købe en model blot døbt Håndværkerjakke med en masse features som lynlås, der går helt op i kraven, ventilation i ryg, justerbare muligheder mange steder, to forlommer, to brystlommer med klap og knap, ID- kortlomme, mobillomme og mange reflekser. Alt hvad du har brug for i din dagligdag som arbejdende.

Men hos pro-dress.com finder du også strømper T-shirts, caps, bælter, undertøj, huer brandhæmmendetøj, veste og sågar nederdel i super arbejdsegnede kvalitet i FRISTADS KANSAS. Alt hvad det arbejde folk har brug for finde på pro-dress.com.

NO COMMENTS