Footies til hele familien

Footies til hele familien

147
0
SHARE
footies
footies

Footies, som også bliver kaldt for ankelstrømper er rigtig gode til flere ting. Fx hvis man en varm sommerdag skal ud at dyrke sport som fx ud at løbe, så kan det godt være for varmt at have et par almindelige strømper på, så passer et par footies bedre, da de netop ikke går længere op end til anklerne. Footies kan også bruges, hvis man vil have et par sneakers på til en nederdel eller et par shorts, så kan man bruge et par shaftless strømper fremfor, hvis man brugte et par almindelige strømper, som man vil kunne se gå op over skoene.

Hjemmesiden Pro-Dress har et stort udvalg af footies til både mænd og kvinder. Plus de også har footies til børn i størrelsen 34-36. De har både shaftless som løbestrømper, som er gode til, hvis man skal ud at løbe eller en tur i fitnesscentret, og så har de også ankelstrømper, som man kan bruge i hverdagen i et par sneackers fx. Deres footies er lavet i gode og lette materialer, som gør, at de er behagelige at have på og samtidig føles de lette at have på. Derfor er de specielt gode til, når man dyrker sport eller til brug om sommeren. Børn kan også bruge dem til, når de har gymnastik i skolen. Fordi de er lavet i lette materialer, så mærker børnene næsten ikke, at de har dem på i forhold til, hvis de havde et par tykke tennissokker på.

De sælger shaftless i flere forskellige farver både neutrale som sort, hvid og grå, men også i farverige farver som lilla, gul, orange, lyserød, pink, mørkeblå, grøn, gul og ferskenfarvet. Så om du er til de mere nedtonede farver eller de mere farverige farver, så kan du finde dine kommende footies lige her

Nogen af deres footies sælges i enkeltstyks, hvor de sælger nogen af de andre i pakker. De sælger pakker med 15 styks samt 5 styks. Så hvis man er vant til at bruge footies, så kan man med fordel købe en af pakkerne med flere i, da man sparer penge ved at købe en pakke med flere i fremfor at købe dem som enkeltstyks.

Så uanset om du skal købe shaftless til dig selv eller til hele din familie, og om det er nogen, der skal bruges til, når du skal i fitnesscenter, eller når børnene skal have gymnastik i skolen, så kan du finde dine footies hos Pro-Dress.

NO COMMENTS