Du kan ikke leve uden en regnjakke

Du kan ikke leve uden en regnjakke

1077
0
SHARE
regnjakker
regnjakker

Bor man i Danmark kan man ikke undvære en regnjakke. Lige meget om du arbejder udendørs eller er meget ude i din fritid, så har du brug for en regnjakke. Hos Pro-dress.com er udvalget af regnjakker så stort, at du ikke kan undgå at finde lige præcis det, der passer til dit behov.

Mange forskellige mærker

Der er mange forskellige mærker i sortimentet af regnjakker hos Pro-dress.com. Her finder du regnjakker fra blandt andre Helly Hansen, Kansas, Typhoon, Mascot og mange flere. Dermed kan du både finde den helt enkle, klassiske model i stilren sort, men også finde en jakke i en farve, der sætter kulør på en ellers mørk og regnfuld dag. Naturligvis findes der også regnjakker med refleksstriber, så du er sikret at blive set. Et eksempel på sidstnævnte er en Potsdam sikkerheds regnjakke fra Helly Hansen med meget synlige reflekser. Perfekt til når du arbejder udendørs i regnvejr. Her er alle nødvendige lommer og stormflap med lynlås og velcrolukning. Et helt klassisk regnsæt er et fra Typhoon, hvor et fuldt sæt fås for bare 599 kroner. Sættes fås i alle normale størrelser og er også med tapede søm. Et eksempel på en farverig regnjakke er Mandal regnjakke fra Helly Hansen til 279 kroner. Denne fås i både gul og orange og er også afvisende overfor kemikalier og mug. Bevæger vi os op i de højere prisklasser, så er en Kiruna vandtæt parka fra Helly Hansen en spændende model. Prisen er 1699 kroner, men du får også en regnjakke i flot design og med alle de funktioner i form af lommer og forstærkninger, der gør den velegnet til mange arbejdsfunktioner. Eksempler på disse features er aftagelig hætte med snærejustering og indvendig lynlås til påsætning af logo.
Se det store udvalg af regnjakker hos Pro-dress.com hos https://pro-dress.com/fritidstoj/overdel/regnjakker.html.

Pro-dress.com har imponerende udvalg af regnjakker

Shoppen Pro-dress.com tilbyder generelt et meget bredt udvalg inden for praktisk og funktionelt arbejdstøj fra de anerkendt mærker som eksempelvis Mascot, Helly Hansen, Fristads Kansas, Carhartt, Blåkläder, MacMichael og mange flere. Alle håndværkere, lige meget om vi taler om elektrikere, tømrer, en der arbejder på en byggeplads, en jord- og betonarbejder eller anden former for håndværkere, så finder du dit arbejdstøj online hos Pro-dress.com.
Men du finder også masser af fritidstøj hos Pro-dress.com. Shoppen har tøj til både herrer, damer og børn. Sidstnævnte i mærker som Hulabalu, Protest, Typhoon, Acode og Seger. Shoppen bestræber sig hele tiden på at tilbyde de bedste onlinepriser og sørger hele tiden for at udvikle nye features og muligheder samt have de nyeste produkter klar til dig.

NO COMMENTS