Behagelige og funktionelle overalls

Behagelige og funktionelle overalls

436
0
SHARE
overalls
overalls

Hos Pro-Dress.com forhandler vi arbejdstøj af høj kvalitet. Handler du gennem vores webshop, får du funktionalitet og kvalitet til lave priser. Håndværkere, personer med arbejde inden for byggebranchen og mange andre, har gennem de seneste år købt deres arbejdstøj og fritidstøj hos Pro-Dress.com. I vores sortiment finder du blandt andet t-shirts, sokker, arbejdssko og overalls. I kategorien overalls finder du mærkerne Helly Hansen, Fristads Kansas, MacMichael, Carhartt og Mascot. Du vil således finde overalls fra nogle af markedets bedste producenter.

Leder du efter et par gode, klassiske overalls, er modellen Franca fra producenten MacMichael en god mulighed. Prisen er ganske overkommelig, og bukserne kan bruges i mange forskellige situationer. Syningerne på benene og i skridtet er trenålssømmede for ultimativ holdbarhed. Disse overalls har regulerbare seler, forlommer og en lårlomme med flere rum. De mange lommer gør at du uden problemer kan transportere småting rundt hvor end du går. Det er en perfekt mulighed for at holde styr på for eksempel værktøj, kuglepenne, mobiltelefon og andre småting.

Hos Pro-Dress.com går vi op i at kvaliteten er i top, uanset hvilken type beklædningsgenstand det drejer sig om. Både i arbejdssituationer og i fritiden er det vigtigt at gå i tøj der både er behageligt og funktionelt. Sidder dit tøj ikke optimalt, eller har du det for koldt eller for varmt, kommer du hurtigt til at bruge unødvendigt meget energi på at tænke på det, frem for at fokusere på hvad du laver.

Særligt på byggepladser, værksteder eller rundt omkring på de danske veje er overalls ofte en af de mest praktiske beklædningsgenstande, du kan iføre dig. Overalls er som et par almindelige arbejdsbukser, bortset fra at et par overalls har seler der er hæftet bagerst på bukserne, og som lukkes foran. På den måde holdes bukserne på plads, og er især en praktisk løsning hvis du arbejder udendørs i vintermånederne. Med overalls undgår du at den kolde vind rammer din mave og ryg hvis dine bukser glider en smule ned.

Firmaet Mascot er blandt mange menneskers foretrukne, når det kommer til arbejdstøj. Mascot står bag meget funktionelt arbejdstøj, blandt andet deres klassiske, all-round Augsburg overall. Med dette par ergonomisk formede overalls vil du opleve den høje kvalitet, som Mascot er kendt for. Buksernes lommer har mulighed for manuel opdeling med trykknapper. Dette er smart hvis du for eksempel skal medbringe søm eller andre små genstande, når du bevæger dig rundt på din arbejdsplads.

NO COMMENTS