Home Overalls Overalls er ikke bare Overalls

Overalls er ikke bare Overalls

1408
0
overalls
overalls

Når det kommer til valg af overalls, så er det et stort marked. Det er ikke altid lige let at finde det rigtige. Der er mange producenter og mange, som udbyder forskellige mærker og forskellige designs, farver og med forskellige features, alt efter hvilket erhverv, der er tale om.

Men hos os kan du få de arbejdsbukser eller andet arbejdstøj, som du lige nøjagtig skal bruge, og det giver sig selv, at vi selvfølgelig har arbejdstøj til alle håndværksbrancher, og vi selvfølgelig også kan levere sikkerhedssko til at fuldende uniformen og sikkerheden.

For håndværkere er det lige så vigtigt, at deres arbejdstøj er holdbart, som at deres værktøj er det, det er både besparende på indkøbskontoen for firmaerne.

For mange håndværkere, så de rigtige bukser vigtig, den har mange gode features i designet. som kan hjælpe i hverdagen, der er løkker til hammeren, lommer til søm og skruer, og du er sikker på, du ikke skiller på midten med en arbejdsbuks og bliver kold på lænden.

Hvis du kigger på Pro-Dress store web-shop, vil du finde alle de kendte mærker, som de fleste håndværkere bruger, og som holder en høj kvalitet og kan klare den hårde hverdag, som håndværkerne har.

På vores hjemmeside kan du finde alle former for arbejdstøj, der er til alle håndværkserhverv vi har både tøj og sikkerhedssko. Alt fra vinterjakker over sokker til sikkerhedsfodtøj og handsker og huer kan vi tilbyde dig til markeds bedste priser.

I et land som Danmark er det nødvendigt med arbejdstøj til enhver tænkelig form for vejr, fra 35 grader og strålende sol til minus 20 grader og snevejr og alt derimellem, så når du handler overalls hos så vil du aldrig komme til at gå forgæves, vi har alt det som dine medarbejdere skal bruge til at være klædt ordentlig på i hverdagen i kendte mærker, som garanterer god kvalitet.

Der er næsten ingen grænser for hvilke farver, vi kan levere arbejdstøjet i, og ønsker du dit firmanavn og logo trykt på tøjet, så er det bestemt noget vi kan levere – også til gode priser.

Det eneste du skal gøre, er at tage fat telefonisk til en af vores medarbejdere, du finder let numrene til os på hjemmesiden, og så finder I ud af, hvor meget, hvilket tryk og eventuelt om der skal være et firmalogo på jeres tøj.

Der er mange som vælger at få firmalogo på tøjet og få lidt reklame, når medarbejderene bevæger sig rundt i gadebilledet.