Arbejdssko/ Sikkerhedssko ??

Arbejdssko/ Sikkerhedssko ??

1314
0
SHARE
sikkerhedssko
sikkerhedssko

På en arbejdsplads med fysisk aktivitet er det alfa omega med gode sikkerhedssko, der giver dig mulighed for stabilitet, fleksibilitet og komfort under hele arbejdsdagen. I denne kategori har vi samlet vores sortiment af billige sikkerhedssko af høj kvalitet. Vi kan tilbyde sikkerhedssko til billige onlinepriser, da vi har gode forhandleraftaler med anerkendte producenter som MacMichael, Helly Hansen, Airtox, Blåkläder og MASCOT. Uanset hvad dine arbejdsdag går du på, kan du her finde et par sikkerhedssko, der matcher dine behov.

Sikkerhedssko fra anerkendte producenter

Hos Pro-Dress.com klæder vi dig bogstaveligt talt på fra top til tå, når dit nye arbejdstøj skal findes. Kvaliteten af alle beklædningsdele er vigtige at holde i top, for at du kan opleve den optimale komfort i løbet af din arbejdsdag. Så kan du præstere dit bedste og passe på kroppen samtidig.

I vores kategori med sikkerhedssko finder du et bredt udvalg af nye og klassiske designs fra nogle af markedets mest anerkendte producenter og leverandører. Mange af dem er de samme, som står for sortimentet i de øvrige kategorier af arbejdstøj og tilbehør i vores katalog. Vi udvælger vores leverandører nøje og lægger især vægt på høj kvalitet, høj komfort og fair priser, men det gør selvfølgelig ikke noget, at sikkerhedsskoene også ser godt ud. Du finder bl.a. designs fra Airtox, Mascot, MacMichael, Blåkläder m.fl. De har alle mange års erfaring med produktudvikling inden for området, så du kan opleve fordelene ved tidens nyeste tendenser.

Slidstyrke og fleksibilitet i gode pasforme

Sikkerhedssko er et vidt begreb, som findes i designs til alle typer temperaturer, underlag og arbejdsforhold. Vi forhandler både arbjedssko, sikkerhedsssandaler og sikkkerhedsstøvler, så både vinter- og sommermånederne på jobbet er dækket ind. Det betyder, at du her med stor sandsynlighed kan finde netop den type sikkerhedsfortøj, der matcher dit erhverv – året rundt.

I kataloget kan du klikke ind på de forskellige modeller og læse nærmere om materialer, funktioner, størrelser, farver og andre praktiske detaljer. Ergonomiske sikkerhedssko med ESD-godkendt indlægssål, TPU tåforstærkning, indbygget komfortskum, praktiske snørre- og lukkefunktioner samt skridsikre såler, er blot nogle af de få detaljer, der er med til at gøre vores sikkerhedssko og arbejdssko til nogle af de absolut bedste på markedet. Førsteprioriteten ved valg af vores sortiment af sikkerhedssko har været grundlæggende elementer som kvalitet og komfort, men samtidig er mange af vores modeller så smarte at se på, at de sagtens kan bruges til hverdagsbrug også.

NO COMMENTS