Home Arbejdsjakker Arbejdsjakker der klarer jobbet

Arbejdsjakker der klarer jobbet

1143
0
arbejdsjakker
arbejdsjakker

Når du skal lave praktisk arbejde udendørs, enten professionelt eller privat, så er det vigtigt at være klædt på til opgaven. Arbejdsjakker skal tilpasses vind og vejr, være slidstærkt, funktionelt og behageligt. Mangler du netop nu en arbejdsjakke af god kvalitet og til en billig pris, så kan vi hjælpe dig. Helly Hansen og Fristads Kansas er de to store, kendte mærker i vores jakkesortiment, men vi har fx også Mascot arbejdsjakker. Fælles for jakkerne er det, at de er lavet med henblik på forskellige arbejdsopgaver, så der er kælet for detaljer og brugt omtanke i valget af materialer, så du kan få den jakke, der passer bedst til dine arbejdsfunktioner. Desuden er der mange smarte og lækre design og kulører, så du også ser godt ud, imens du klarer arbejdsopgaverne.

Det kan uden tvivl godt betale sig at købe den helt rigtige kvalitetsjakke, som du kan bruge i lang tid fremover. De penge er godt givet ud. Vi sælger arbejdsjakker til alle årstider. Vi har bl.a. vinterjakker, skaljakker, softshelljakker og windstoppers. Er du håndværker, kan vi også tilbyde dig en del håndværkerjakker med værktøjsstropper og andre detaljer, som er relevante for dig. Er du vejarbejder, har vi fluorescerende jakker og jakker med mange reflekser, så du kan færdes trygt og sikkert, imens du udfører dine opgaver. Eller måske mangler du en termovest, der kan lune dig, når du laver havearbejde eller udendørs reparationer på dit hus. Også det kan vi klare. Gå på opdagelse på vores hjemmeside, Pro-Dress.com, og lad dig inspirere og oplyse af vores billeder og varebeskrivelser.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har en meget imødekommende og kompetent kundeservice, der sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig. Vi ønsker at levere de absolut bedste løsninger til vores kunder og skabe en god kunderelation, der kan vare ved. Vi ved, at det kan lette dagligdagen og dens indkøb, hvis man handler velkendte steder, som man har tillid til, og som forstår ens kundebehov. Vi er i øvrigt en E-mærket webshop og har altså en certificering af vores virksomhed. Vi har åbent alle ugens syv dage og sørger for en hurtig levering. Du skal være i stand til så snart som muligt at tage din arbejdsjakke i brug. Vær også opmærksom på, at du ved køb over 750,- kr. får gratis fragt. Køb ind hos os. Du vil ikke fortryde det.